Firmirana garderoba: Prestiž ili Kvalitet?

 

 

Ćao društvo!

Ovih dana sam dosta pričao sa svojim prijateljima, i nametnula se tema koja se tiče firmirane garderobe i modnih dodataka uopšte. Da li je to stvar prestiža ili garancija kvaliteta?

Ja kao veliki ljubitelj firmirane garderobe, moji prijatelji su smatrali da ću ja biti najbolji sagovornik za, ali izgleda da ta tema ima dosta “dubok” koren i shvatio sam da treba da napišem post i da čujem i vaše mišljenje. Firmirana garderoba po meni predstavlja garanciju kvaliteta. Zašto? Svi firmirani brendovi većinom koriste bolje, neki brendovi koriste i vrhunske materijale, čija je sama nabavka jako skupa, a da ne govorimo o procesu obrade, koja takođe dosta košta, dok čak kod nekih brendova se i dalje ručno izradjuju detalji za odeću i modne dodatke, kao i za sama odeća, i to sve utiče na krajnju cenu.

Nakon svih tih troškova nabavke, izrade, prodaje i postprodajnih usluga (usluge koje se koriste nakon kupovine samog proizvoda), dolazimo i do cene samog BRENDA. To je ona čuvena rečenica u Srbiji, koju imamo priliku da svakodnevno čujemo: “To je skupo, jer je brendirano!“. Da li vi mislite da ljudi u Srbiji i svetu kupuju firmirane stvari radi prestiža ili zbog garancije kvaliteta? Da li će brendirani kašmirski kaput biti mekši, udobniji i trajati mnogo duže, od onog koji proizveo neki nepoznati dizajner?

Bilo bi mi veoma drago da čujem vaše mišljenje na ovu temu. Sa velikim isčekivanje očekujem vaše komentare!

Za sva dodatna pitanja i sugestije možete me kontaktirati putem društvenih mreža ili putem maila.

Pozdrav,
​Mr.M

Marko
Marko

EKONOMISTA, VEČITI SANJAR, A USPUT I BLOGER… Fashion - Lifestyle blogger from Serbia. I love to travel so you can also find some interesting travel posts on my blog. I love to meet new people, so let's connect!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.