Povratak u dane detinjstva…


Ćao svima!

Sreda je moj omiljeni dan u nedelj, sigurno se pitatate zašto? Zato što sredom sređujem svoje nove postove i raspoređujem slike. Moram da priznam da mi je ovo jedan od najomiljenijih postova, nije to zbog kombinacije, već zbog same lokacije gde sam se slikao. To je mesto gde sam ja odrastao! Da, to je bio Marko, jedno dete sa Bulevara koje se radovalo odlasku na pijacu više nego bilo čemu na svetu, uspomene…

Nije to bilo tek tako, tad se znalo da mali Marko mora da se obuče paradno, jer ne može se na pijacu ići kako bilo, a ima samo 3,4 godine! Šta su ti uspomene, koliko je prošlo godina i kad sam video sve te zidove, koji su dobili neke “dodatke” koje su napravili kreativni ljudi. Lepo sve to izgleda, ali to nije onaj moj kraj gde sam ja kao mali šutirao loptom od zid samo da bi ometao stariju sestru dok je vežbala tenis. To sam uvek voleo da radim, jer sam hteo da se moja sestra igra samnom a ne da udara tamo neku lopticu o zid. Sve je to lepo, i čovek uvek treba da poseti mesta gde je odrastao, ali ja bih trebao da krenem sa mojim današnjim postom!

 

 

Odlučio sam da se malo poigram, i voila! Farmerke koje su ručno oslikane, su danas veoma popularne kod nas i u svetu. Ja sam inače veliki ljubitelj detalja, ali iskreno ne volim kada ih ima “previše” onda se lako prelazi granica ukusa, a to nije ne bi poželeo sebi, a ni drugima. Uz tako neobične farmerke, potrebno je da košulja ili majica (kao što je u mom slučaju danas) bude što jednostavnija i da boje budu toplije i smirenije. Osmeh je tu kao i uvek, a patike ste već dobro upoznali, prosto od svih patika koje imam u svom cipelarniku ove Moncler su odnele pobedu!

Iskreno se nadam da vam se dopala moja kombinacija i da ste uživali u današnjem postu. Za sve vrste predloga, sugestija i pitanja možete me kontaktirati putem društvenih mreža. Sa velikim uzbuđenjem očekujem vaše komentare.

Pozdrav,
Mr.M

 

 

Hello, guys!

Welcome to my new post! I have to admit that this is one of the most my favorite posts, it’s not about a combination, it’s  because of the location where I was photographed. This is the place where I grew up! Yes, it was the place where little Marko, a child which is looking forward to going to the market with the mother more than anything.

It was not easy like that, my family knew that small Marko needs to be dressed “formal”, for the market! Oh, memories… When I saw all these walls, which now have some new artworks that have made by some creative people. It looks nice, but it’s not the place where I was playing as a kid, kicking the ball just to annoy my older sister while she was playing tennis and to force her to play with me! 🙂 I’ve always loved to do it because I wanted to take my sister attention and to play with me, not with some small green ball.

 

 

All this is nice, and everyone should always visit the place where he or she grew up, but I would have to start with my today’s post fast!

I decided to do a little experiment, and voila! Jeans that are hand painted, are now very popular in Serbia and also in the world. I’m a big fan of details, but honestly, I don’t like when there is “too much” details, then you can easily cross the boundaries of good taste. With so unusual jeans, you must combine with some simple shirt or T-shirt (as in my case today) as simple as possible and of course, you must be careful with the colors. The smile is there as always, but the shoes are already well known from my previous posts…

I sincerely hope you liked my combination and that you enjoyed this post today. You can contact me via social media for all kinds of suggestions, suggestions, and questions. With great expectation, I expect your comments.

Best,
Mr.M

 

 

 

 

OUTFIT:

Majica – T-Shirt: Zara

Farmerke – Jeans: Zara

Patike – Sneakers: Moncler

Marko
Marko

EKONOMISTA, VEČITI SANJAR, A USPUT I BLOGER… Fashion - Lifestyle blogger from Serbia. I love to travel so you can also find some interesting travel posts on my blog. I love to meet new people, so let's connect!

4 Comments
 1. Odlična kombinacija Marko! Stvarno nešto novo i osvežavajuće. Da li Zarinih farmerki ima i u Beogradu i da li mi možeš reći okvirnu cenu? Mnogo mi se dopadaju, mislim da bi moj sin izgledao dosta mlađe u njima! Tebi svaka čast i samo tako nastavi!

  Pozdrav,
  Vesna

 2. Ti šta god da obučeš to mora da izgleda dobro jer sti stvarno osba koja pleni harizmom i pozitivnom energijom! Stvarno zanimljiv post po tebi se ne bi reklo da si klasičan “Bulevarac”, ali dobro! Izuzetno mi se dopada tvoj novi post. Lep si dečko i iskoristi svoju mladost, ovo je nešto sasvim novo u Srbiji i nadam se da će mr.M postati još popularniji!

  Pozdrav iz NBG blokova!

  Milena

 3. Prava letnja kombinacija! Sve pohvale! Farmerke su uvek dobar izbor kad ne znas sta da obuces. Svidja mi se print na farmerkama i majica je jako lepa! Zelim samo da odgovorim Vesni koja je pitala za farmerke ima u Beogradu i puna cena im je oko 5000 dinara, ali su sad na snizenju pa ne znam tacno koliko su sad. Ja bas idem danas u Zaru pa ako Marko ne odgovori ja cu napisati ovde cenu.

 4. Farmerke su stvarno odlične, tebi dobro stoje jer si vitak! Svaka čast za blog prvi put sam ovde, stvarno imaš ukusa. Samo tako nastavi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.