Ćao svima!

Sada je malo zahladnelo, ali ja sam se potrudio da uhvatim malo toplije vreme i da vam pokažem moju novu kombinaciju.

Za početak, želim da se izvinim svim ljudima koji me prate što sam napravio malo veću pauzu, ali sada sam tu i obećavam da ću vam sve to nadoknaditi. 🙂 U prethodnim postovima sam vas “bombardovao” kako je jesen moje omiljeno godišnje doba, i konačno je došlo vreme da vam to i dokažem!

U današnjem postu sam odlučio da vam pokažem moj omiljeni komad u garderoberu – Burberry gabarden mantil. Mantili zauzimaju posebno mesto u mom srcu, i uvek ću dati i poslednju paru za njih, jer ih stvarno obožavam. Kamel boja, odnosno boja meda kako Burberry naziva ovu boju, je jedna od najpoznatijih i najprodavanijih boja, posle nje je boja kamena (bež) i crna. Odlučio sam danas da malo rizikujem i mantil sam kombinovao sa Louis Vuitton rancem i patikama, koje su prepoznatljive po monogram printu.

 

 

Moram da priznam da je moja kombinacija, koju sam vam predstavio danas malo skuplja od prethodnih, ali ako uzmete u obzir da je Burberry mantil stvarno jedan večan komad i da se njegov dizajn nije nešto preterano menjao do danas, možete biti sigurni da će to biti jedna dobra investicija. Taj mantil možete ostaviti i svojoj deci, čak sam čuo od nekih ljudi da su svoje Burberry mantile nasledili od svojih baka i deka.

Nadam se da vam se dopao post. Za sve vrste komentara, sugestija i pitanja možete me kontaktirati putem društvenih mreža. Sa velikim isčekivanjem očekujem vaše komentare.

Pozdrav,

Mr.M

OUTFIT:
Mantil: Burberry London
Farmerke: Trussardi Jeans
Ranac: Louis Vuitton “Josh”
Patike: Louis Vuitton
Ph by Andrijana Pušica

 

 

 

 

 

 

SHARE THIS POST

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *